Ulei de Seminţe de Caise

După cum nu este dificil de ghicit, uleiul de seminţe de caise este extras din seminţele de caisă. Caisul creşte în China, SUA, Argentina, Chile, în ţările mediteraneene şi în partea Centrală a Asiei. Are o culoare deschisă şi o aromă delicată şi plăcută. Uleiul de seminţe de caise nu trebuie încălzit peste 70 grade Celsius, deoarece îşi pierde substanţele valoroase şi proprietăţile. Pe scurt, modul de funcţionare al uleiului de seminţe de caise poate fi comparat cu cel al uleiului de migdale.p>

Uleiul de seminţe de caise este utilizat pentru îngrijirea părului, pielii faciale şi corporale. Are un efect iluminator, prin urmare este recomandat persoanelor care se confruntă cu imperfecţiuni ale pielii, precum acnee, decolorare sau pete pigmentare cauzate de soare. Este absorbit imediat după aplicare şi are aceeaşi viteză de funcţionare când este aplicat pentru hrănirea pielii scalpului. De asemenea, stimulează funcţionarea eficentă a rădăcinilor părului.

Cum se aplică tratamentul pe bază de ulei de seminţe de caise? Se recomandă aplicarea uleiului pe părul uscat sau imediat după şamponare. Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestui produs natural este că poate fi îndepărat cu uşurinţă cu ajutorul oricărui tip de şampon. În orice caz, în ceea ce priveşte tratamentul pentru păr extrem de deteriorat, se recomandă doar utilizarea unui şampon care nu conţine SLS. Uleiul de seminţe de caise are un miros uimitor şi conferă strălucire atunci când este aplicat pe părul uscat. În plus, firele de păr devin lucioaseşi flexibile. Mai mult decât atât, uleiul de seminţe de caise conferă părului substanţe hrănitoare şi fineţe. Previne despicarea vârfurilordeshidratarea şi, adiţional, reduce porozitatea.

Uleiul de seminţe de caise poate fi utilizat ca aditiv pentru produsele cosmetice de şamponare şi îngrijire a părului. Ambele substanţe trebuie amestecate cu precizie şi aplicate pe păr cu o oră înainte de şamponare. Uleiul de seminţe de caise poate fi, de asemenea, utilizat pentru Metoda L.O.C. (ulei de păr – şamponare – ulei de păr/balsam).

La selectarea uleiului de seminţe de caise, merită să fim atenţi la câteva probleme importante. În primul rând, cel mai bun produs este cel presat la rece şi nerafinat. O astfel de informaţie plasată pe etichetă înseamnă că uleiul conţine toate mineralele, acizii graşi şi vitaminele necesare. În al doilea rând, uleiul de seminţe de caise trebuie stocat în mod corespunzător. Deoarece razele solare deteriorează orice lichid, inclusiv uleiurile de păr, acest produs trebuie stocat într-un recipent din sticlă închisă la culoare.