Ulei de păr eficient - Nanoil

CINE POATE BENEFICIA DE UTILIZAREA ULEIULUI?

Uleiul de păr Nanoil este conceput pentru a trata toate tipurile de păr şi scalp. Datorită celor trei versiuni ale produsului cosmetic, acesta poate fi utilizat de toată lumea. Prin urmare, putem alege între Nanoil pentru păr cu porozitate redusă, Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată şi Nanoil pentru păr cu porozitate medie. Produsul cosmetic va îngriji eficient atât scapul, cât şi firele de păr. Convingeţi-vă singure!

CUM ACŢIONEAZĂ ULEIUL?

Crearea celor trei versiuni Nanoil permite o acţiune exactă şi directă a produsului cosmetic pentru trei tipuri diferite de păr. Fără îndoială, toate versiunile produsului hidratează nu doar firele de păr, ci şi scalpul. În plus, acestea furnizează o acţiune complexă, care vizează anumite probleme de păr. Cum funcţionează fiecare produs cosmetic? Nanoil pentru păr cu porozitate ridicată regenerează scalpul, netezeşte părul şi oferă strălucire. Nanoil pentru păr cu porozitate medie conferă hidratare, adaugă strălucire şi scoate în evidenţă culoarea naturală a firelor de păr. În plus, facilitează coafarea şi pieptănarea părului şi accelerează procesul de uscare a părului. Nanoil pentru păr cu porozitate redusă disciplinează părul, îmbunătăţeşte volumul coafurii şi acţionează ca un balsam atât la nivelul scalpului, cât şi la nivelul părului.

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE:

Unul dintre avantajele uleiului Nanoil este că produsul poate fi aplicat în mai multe moduri. Mai jos, veţi putea găsi toate metodele de aplicare a uleiului:

 • Aplicaţi Nanoil pe părul uscat sau umed. Datorită produsului, veţi adăuga o străucire naturală părului, netezind firele de păr rebele.
 • Uleiul va intensifica acţiunea altor produse cosmetice de îngrijire a părului. Acesta va consistui un aditiv minunat pentru măştile, serurile şi pentru alte balsamuri de păr.
 • Utilizaţi Nanoil la câteva zile sau zilnic. Poate fi aplicat chiar şi de câteva ori pe zi.
 • Aplicaţi produsul cosmetic pe vârfurile părului, pe întreaga lungime a părului sau direct pe scalp. Alegerea vă aparţine.

ŞTIŢI DE UNDE SE POATE ACHIZIŢIONA ULEIUL?

Toate cele trei versiuni ale uleiului de păr Nanoil pot fi achiziţionate de pe website-ul producătorului. În plus, vizitând pagina web oficială a produsului Nanoil, veţi avea posibilitatea de a citi despre ingredientele produsului cosmetic şi despre caracteristicile tipurilor de porozitate a părului. Aceste informaţii vor facilita, în mod sigur, alegerea produsului potrivit.

Plusuri:

 • graţie celor trei versiuni ale uleiului, fiecare femeie va putea să îşi îngrijească părul în mod corespunzător.
 • puteţi aplica uleiul Nanoil în mai multe moduri diferite
 • conţine numeroase uleiuri vegetale, vitamine, substanţe de accelerare a procesului de creştere a părului şi ingrediente de înfrumuseţare
 • regenerează, oferă hidratare, întăreşte părul şi bulbii
 • facilitează stilizarea şi uscarea părului
 • sticla conţine 100 ml de produs şi este echipată cu o pumpă de dozare
 • rezistă un timp îndelungat

Minusuri:

 • urmele degetelor pot rămâne pe recipientul din sticlă

 mai multe informaţii pe website: www.nanoil.ro